Hydro Green Caviar Biocellulose Mask

17,07 zł
Brutto

Nawilżająca maska biocelulozowa z zielonym kawiorem i kwasem hialuronowym do cery przesuszonej, zmęczonej oraz pozbawionej blasku.

Sorry, no items left.
Ilość
Obecnie brak na stanie

Hydro Green Caviar Biocellulose Mask

Kierunek działania: nawilżenie, ujędrnienie, odżywienie

Przeznaczenie: skóra sucha, skóra odwodniona, skóra szara, utrata jędrności, skóra pozbawiona blasku

Pojemność: 22 g (3 x 22 g)

Nawilżająca maska biocelulozowa z zielonym kawiorem i kwasem hialuronowym do cery przesuszonej, zmęczonej oraz pozbawionej blasku.

Zielony kawior bogaty jest w minerały i witaminy, dzięki którym wzmacnia włókna kolagenu, zapewnia skórze jędrność i elastyczność. Kwas hialuronowy oraz hydrolizat skrobi kukurydzianej silnie wiążą wodę w naskórku, zapewniając długotrwałe nawilżenie skóry. Pozyskiwana przez fermentację czarnej herbaty kombucza odżywia oraz wygładza skórę. Dodatkowo poprawia krążenie i wyrównuje koloryt. Ekstrakt z lukrecji delikatnie rozjaśnia i działa przeciwzapalnie.

Regularne stosowanie maski YASUMI Hydro Green Caviar Biocellulose Mask nawilża i ujędrnia skórę. Zapobiega jej nadmiernemu przesuszeniu i odbudowuje barierę hydrolipidową naskórka.

Sposób użycia: Wyjąć ostrożnie maskę z saszetki, rozwinąć i usunąć warstwę ochronną. Maskę nałożyć na twarz rozpoczynając od czoła i kierując się w stronę brody. Pozostawić na 20 minut i zdjąć.

INGREDIENTS: AQUA, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, GLYCERETH-7, PEG/PPG/POLYBUTYLENE GLYCOL-8/5/3 GLYCERIN, 1,2-HEXANEDIOL, HYDROXYACETOPHENONE, CAULERPA LENTILLIFERA EXTRACT, SODIUM PCA, GLYCOSYL TREHALOSE, XANTHAN GUM, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, SODIUM HYALURONATE, SACCHAROMYCES/XYLINUM/BLACK TEA FERMENT, SODIUM POLYGLUTAMATE, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE, SCLEROTIUM GUM, HYDROXYETHYL CELLULOSE.

YSD-111S

Specyficzne kody

Hydro Green Caviar...

17,07 zł

Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Akceptuj Więcej informacji Odrzuć